Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Digitaal radiostation De Tijdloze start met gepresenteerde middagshow

De VRT zet een volgende stap in de verdere uitbouw van haar digitale radiostation De Tijdloze. Vanaf maandag (5 september) heeft het station ook een gepresenteerde middagshow. Deze wordt gepresenteerd door Stijn van Voorde.

Foto: video still Youtube

Van Voorde is geen onbekende bij De Tijdloze. De afgelopen maanden was hij al meerdere keren met specials te horen. Daarnaast werkt Van Voorde al jaren voor Studio Brussel, waar De Tijdloze een spin-off van is. Hier presenteerde hij verschillende programma’s, was sidekick van de ochtendshow van Siska Schoeters en zat in 2013 in Het Glazen Huis.

Sinds oktober vorig jaar is De Tijdloze naast op internet ook in heel Vlaanderen op DAB+ te ontvangen. Het station komt voort uit komt voort uit de jaarlijkse eindejaarslijst van de alternatieve jongerenzender.

Begin dit jaar kreeg De Tijdloze zijn eerste gepresenteerde programma en is Roos van Acker elke ochtend op het station te horen. In juli werd bekend dat Jan van Biesen zijn functie als nethoofd van Studio Brussel neerlegde om zich volledig te concentreren op het uitbouwen van De Tijdloze. [RadioWereld.NL]