NOS-Nieuws-hoofdredacteur Marcel Gelauff op De Perstribune op Radio 1

NOS-Nieuws-hoofdredacteur Marcel Gelauff zit komende zondag in het media- en sportprogramma ‘De Perstribune’ van Omroep Max, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1. Marcel Gelauff is sinds 2011 hoofdredacteur van NOS Nieuws, maar op 1 september stapt hij op.

Op De Perstribune maakt Margreet Reijntjes met Gelauff de balans op van elf jaar hoofdredacteurschap bij de NOS, de nieuwsorganisatie waar hij in 2003 begon als adjunct-hoofdredacteur. Daarnaast is in het tweede uur ook volleybalinternational Laura Dijkema te gast.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in De Perstribune voor passende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week. De Perstribune wordt vanaf deze week niet gepresenteerd door Jurgen van den Berg maar door Margreet Reijntjes. [RadioWereld.NL]