Caroline Brouwer tijdelijk niet op Radio Veronica door operatie (filmpje)

Caroline Brouwer, co-host van De Bonanza met Rob Stenders, is de komende weken niet op Radio Veronica te horen. Ze wordt geopereerd aan melanoom en moet daarna herstellen. Brouwer hoopt binnen twee weken weer terug te zijn.

Foto: Still Radio Veronica

Ik ben een paar weken geleden geopereerd aan een plekje op mijn schouder wat klein en onschuldig leek”, vertelde Brouwer donderdagmiddag op Radio Veronica. “Maar dat was het niet, want het was melanoom en die moet goed weggesneden worden.” [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Wat een rust geen dom gelach van dat mens en verstand van oude muziek heeft ze ook niet .
    Omhoog getild door Radio 2 ooit wat moet Veronica er nog mee onbegrijpelijk dat ze er nog is met een goed salaris .
    Zal wel veranderen als er volgend jaar een veiling komt voor de FM frequentie hoop doet leven.