Omroep ON vervangt Ahmed Aarad voor Raisa Blommestijn

Het tv-programma ‘Ongehoord Nieuws’ is met een nieuw presentatieduo gestart. Omroep ON heeft Ahmed Aarad aan de kant gezet voor Raisa Blommestijn. “Wie had gedacht dat ik ooit nog eens voor de publieke omroep zou gaan werken?“, aldus de hard lachende Raisa Blommestijn. “Maar zeg nooit nooit.

Still: NPO1

Ze presenteert het ‘opinie- en duidingsprogramma’ vanaf deze week elke dinsdag en donderdag van 12:20 tot 13 uur Ongehoord Nieuws op NPO1. Voorheen wat het programma volgens Omroep On nog een ‘actualiteitenrubriek’.

De rechtsfilosoof presenteert het tweede seizoen samen met Arlette Adriani, die op tv bekend werd met het presenteren van belspelletjes. Raisa Blommestijn was eerder regelmatig te zien als panellid in het tv-programma.

En Patrick Kicken is vanaf dit nieuwe seizoen een vast panellid geworden. Hij mag zich met alle onderwerpen bemoeien die er worden besproken in het tv-programma. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten