Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Continu wordt Boerenrock FM

Radio Continu wordt vanaf donderdag (18 augustus) Boerenrock FM. Het gaat om een tijdelijke naamswijziging voor vier dagen ter gelegenheid van het gelijknamige festival in het Drentse Drouwenermond.

Het Boerenrockfestival wordt dit jaar voor de 14de keer georganiseerd. Het festival is ooit ontstaan in de plaatselijke kroeg waar Mooi Wark weleens acte de présence gaf. In de volksmond wordt het Boerenrockfestival ook wel de Zwarte Cross van ’t Noord’n genoemd.

Het programma bestaat dit jaar uit optredens van onder meer boerenrockbands Mooi Wark en Bökkers, DJ’s Charly Lownoise en Paul Elstak, Nederlandstalige muziek van Dennie Christian en Jannes, maar ook Duitse schlagers van Helene Fischer-double Victoria. Naast muziek is er een crossbaan, wordt er een trekkertrek verreden en is er een kermis.

Boerenrock FM komt vier dagen lang live vanuit de studio op het festivalterrein. Deejays van Radio Continu doen live verslag op de radio van het evenement. De uitzendingen zijn zowel op de FM- als DAB+-frequenties en de webstream van Radio Continu te volgen. [RadioWereld.NL]