Wim Drent neemt live op de radio ontslag en zet de computer aan (filmpje)

Wim Drent heeft maandagmorgen live op op Radio Continu zijn ontslag genomen. De bekende deejay uit het noorden van Nederland kan zich onder andere niet meer vinden in de muziekkeus die hem is opgelegd.”Daarom heb ik er voor gekozen te stoppen. Ik wil wel met plezier radio kunnen maken….

Foto: Still Youtube

Directeur Harry Langenburg van Radio Continu heeft het format onlangs aangepast van de regionale radiozender, zo vertelde Drent op de radio. Nu mist hij onder andere de polka en de piratenmuziek.

De deejay mag niet meer draaien wat hij zelf wil, daarom heeft hij zijn ontslag ingediend bij Radio Continu. Na zijn betoog was er stilte waarna de computer automatische startte.

Drent begon 35 jaar geleden bij de lokale omroep Kanaalstreek in Stadskanaal. Daarna volgden Radio Westerwolde en Simone FM, gevolgd door Radio Continu in 2008. Maar in 2014 gingen Continu en de deejay weer uit elkaar omdat ze niet langer op één lijn lagen. Daarop startte Drent in 2017 een eigen snackbar / lunchroom in zijn eigen woonplaats Barssel (Duitsland). Na meerdere gesprekken begon hij in maart 2018 met een nieuwe start bij Radio Continu tussen 7.00 en 10.00 uur met zijn ochtendshow “Drent Draait Door”. [RadioWereld.NL]

12 reacties

 1. gelijk heb je win drent oude hits worden niet meer gedraait veel engels

 2. Wim je hebt helemaal gelijk.
  Zeker daar in de omgeving, zijn piraten hits belangrijker als een normaal hit / pop format.
  Er is vast wel een goed station, wat met jou aan de slag wil.

  Met vriendelijke groet,

  Wilco Verkerk
  Golden Oldies Radio

 3. Geef hem groot gelijk,
  Wim je hebt karakter!!
  Ik ga in het vervolg wel na een andere zender luisteren!!

 4. Gelijk de laatste keer dat deze zender hier aanstaat.Drent heeft gelijk.Die directeur een schop geven.Wat een bemoeial.

 5. Wim heeft volgens mij helemaal geen gelijk om er op deze ronduit belachelijke manier mee te stoppen. Hij is per slot van rekening toch in dienst bij een radiostation waar mensen naar luisteren. Het lijkt erop dat hij er voor zijn eigen veel te grote ego zit. Ook vind ik het een grove schoffering naar de luisteraars om op deze manier er mee te stoppen.
  Ik ben chauffeur in dienst bij een transportbedrijf en bepaal toch ook niet mijn ritten.

 6. Ik geef Wim Drent groot gelijk radio maken doe je met je hart en niet van papier, zelf luister ik ook naar oa like.nl een zender uit het zuiden ook via de dab+ te horen en daar wordt alles gedraaid zonder draaiboek van de dag.

 7. Wim je heb gelijk in radio continu is niet meer van vroeger is nu drama zender aan het worden heel jammer is dat radio continu daar luister ik nooit meer naar ik luister naar tukker fm of team fm en gigant fm die draaien teminste goeie muziek.

  Groetjes Erwin en antenne fm en http://www.radiovrijheid.nl

Reacties zijn gesloten.