Search
Close this search box.

Omroep On start actualiteitenprogramma (filmpje)

Ahmed Aarad en Arlette Adriani presenteren vanaf dinsdag het nieuwe middagprogramma ‘Ongehoord Nieuws’. Het actualiteitenprogramma van Ongehoord Nederland is voortaan elke dinsdag en donderdag om 12:15 uur live vanuit Den Haag te zien op de publieke tv-zender NPO1.

Foto: video still Youtube

Arlette Adriani is bij veel mensen nog bekend van als tv-presentatrice van het programma Astro TV bij de tv-zenders van SBS en RTL. De laatste jaren presenteerde ze astrologische teleshopprogramma Dit is mijn Toekomst op de RTL-zenders. Momenteel is ze regelmatig te zien in de Decupré-reclame.

Ahmed Aarad was voorheen werkzaam in de ICT. Daarnaast is de ondernemer ook columnist en blogger. Hij schreef met enige regelmaat op verschillende platformen over verschillende onderwerpen, zoals privacybescherming en wetgeving, maar ook immigratie en andere sociaal-culturele issues.

Ongehoord Nederland is sinds dit jaar een nieuwe publieke omroepvereniging die deel uit maakt van het Nederlands publiek omroepbestel. Initiatiefnemer is journalist Arnold Karskens.[RadioWereld.NL]