Na de zomer besluit staatssecretaris over toekomst Ongehoord Nederland

Gunay Uslu, staatssecretaris Cultuur en Media, neemt mogelijk pas in september een besluit over de toekomst van Ongehoord Nederland. Dit is de omroep van Arnold Karskens die in 2021 van toenmalig mediaminister Arie Slob een aspirant-status kreeg.

Het is een besluit dat we heel zorgvuldig moeten nemen. We verwachten dan ook dat het na de zomer wordt. Op zeer korte termijn sturen we een brief naar de Kamer met daarin meer informatie over de verschillende stappen die we zetten“, aldus een woordvoerder van de bewindsvrouw Staatssecretaris Gunay Uslu tegen het ANP na berichtgeving van het AD.

De staatssecretaris wordt daarbij geadviseerd door de landsadvocaat. Die wil graag dat Omroep ON! ook gehoord wordt om een goed en zorgvuldig besluit te nemen en dat kost ook veel tijd. [RadioWereld.NL]