Vuelta in Utrecht live bij RTV Utrecht op radio en tv

De ronde van Spanje komt naar Utrecht. Daarom staat de regionale publieke omroep RTV Utrecht in het teken van de Vuelta. RTV Utrecht volgt de ploegenpresentatie, de tijdrit en de tweede etappe op televisie en live op Radio M Utrecht.

Radio M Utrecht
Zowel de ploegenpresentatie als de eerste en tweede etappe worden live met sportcommentaar en verslaggeving uitgezonden op Radio M Utrecht. Presentator Bob van Beeten zit op donderdag 18 augustus samen met sportverslaggever Bert Kous vanaf 18.00 uur klaar voor de ploegenpresentatie vanaf het Vredenburgplein in Utrecht.

Vrijdag 19 augustus is Bob samen met Rick van Manen vanaf 18.00 uur te horen om de eerste etappe die vanaf het Jaarbeursplein vertrekt te verslaan. Ook zaterdag 20 augustus zijn Bob en Rick vanaf 14.00 uur weer present voor de tweede etappe die start in ’s Hertogenbosch en eindigt op het Utrecht Science Park. Ze doen verslag vanaf het moment dat de etappe de provincie in komt bij Rhenen.

De Spaanse week
En om in de stemming te komen voor het wielerevent viert de omroep vanaf maandag 15 augustus ‘De Spaanse Week’ waarin ook veel Spaanse muziek te horen is. Op vrijdag 19 augustus is vanaf 14.00 uur ook de Julio Iglesias Top 10 te horen.

Televisie
Op donderdag 18 augustus zendt RTV Utrecht op tv vanaf 18.10 uur de ploegenpresentatie uit en op vrijdag 19 augustus is de tijdrit vanaf 18.20 uur te zien. Op zaterdag 20 augustus is de volledige tweede etappe vanaf 14.00 uur te zien op de zender. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten