Bekende deejays maken programma’s op oude Hilversum 3 mengtafel

Een originele mengtafel van Hilversum 3 is vanaf eind augustus te bewonderen in winkelcentrum de Gooische Brink in het centrum van Hilversum. Het gaat om de eerste stereo mengtafel die van 1975 tot 1987 gebruikt werd. Bekende deejays komen langs om een programma te maken.

Foto: video still Youtube

De tafel staat opgesteld in het kader van de Dutch Media Week die in oktober gehouden wordt. Op de laatste zaterdag van augustus en elke vrijdag in september wordt er tussen 16 en 18 uur live radio gemaakt. Tijdens de Dutch Media Week zelf, van 3 tot en met 9 oktober, is de mengrafel elke dag te in werking bewonderen tussen 16 en 18 uur.

Het klinkt weer net als toen met Ad Bouman en wisselende gasten zoals Jan van Veen, Gerard Ekdom, Leo van der Goot, Jeroen van Inkel, Tineke de Nooij en Erik de Zwart. Het definitieve schema wordt later bekendgemaakt.

Vorig jaar stond de oude Hilversum 3 mengtafel ook al opgesteld in het winkelcentrum. [RadioWereld.NL]