Zoek
Sluit dit zoekvak.

Housuh in de Pauzuh XL vanaf zaterdag zes dagen lang op Slam

Het landelijke radiostation Slam staat de komende dagen volledig in het teken van ‘Housuh in de Pauzuh’. Het lunchprogramma van Slam, dat normaal alleen van zaterdag tot en met donderdag tussen 12 en 13 uur te horen is, wordt vanaf zaterdagochtend 6 uur tot en met donderdag (18 augustus) 24 uur per dag uitgezonden.

Wees voorbereid op een trip down memory lane, want de XL versie gaat alle kanten op”, aldus de radiozender. “De tofste week op de Nederlandse radio, met alle genres in één vette mix! Van r&b uit de 90’s, danceklappers uit de zero’s, hiphop uit de jaren ’10, tot de lekkerste house tracks van nu: alle stijlen in één reis door de tijd! Confetti door je speakers!

Twee keer per dag, tijdens de lunch en ’s avonds, is er het ‘Housuh in de Pauzuh XL Power Hour’. Daarnaast kunnenluisteraars van maandag tot en met donderdag in de middag via Instagram stories verzoekplaten aanvragen die verwerkt worden in de mix.

Na Housuh in de Pauzuh XL en de MixMarathon op vrijdag, gaat op zaterdag 20 augustus de nieuwe programmering van Slam van start. Ook neemt het station binnenkort een nieuwe vormgeving en pay-off in gebruik. [RadioWereld.NL]