Debby Roukens, Mark van Dale en Jeroen Smits in programmering 4ever49 Radio

Debby Roukens, Mark van Dale en Jeroen Smits zijn voortaan dagelijks te horen op 4ever49 Radio, de nieuwe naamval Loopreizen Radio. Maandag is het station officieel van start gegaan met gepresenteerde programma’s.

4ever49 wordt het nieuwe blije radiostation van Nederland, waar we het leven vieren en niet aan leeftijden doen”, zo liet het station bij het aankondigen van de naamswijziging weten. “De muziek oftewel de Hits van nu en gisteren blijven we draaien en die blijven we natuurlijk aanvullen met nóg meer grote hits.

Voormalig moppentapper Jeroen Smits is nu elke werkdag samen met Jo de Graaf in de ochtend te horen. Mark van Dale, artiestennaam van Marc Pols, is samen met Debby Roukens in de middag te horen. Zij was jaren lang elke dag op Radio West te horen. Ook de rest van de dag zijn gepresenteerde programma’s te horen.

4ever49 Radio is te beluisteren via internet en in grote delen van het land op DAB+. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.