Verslaggever scheldt presentator live op de radio uit (audio)

Op de landelijke omroepen gaat wel eens iets fout. Maar bij de lokale omroepen in Nederland natuurlijk ook. Bij de lokale omroep uit Oldebroek (Loco FM) en de lokale omroep uit Elburg (LoeMedia) ging het afgelopen zaterdagmiddag helemaal mis op de radio.

Foto: RadioWereld

Tijdens een sportuitzending van de samenwerkende lokale omroepen pikte verslaggever Henk Lodewijk van Loco FM het niet dat hij werd onderbroken bij het beschrijven van een doelpunt van de wedstrijd Go Ahead Kampen – WHC en schold de presentator uit.

Beluister hier het bewuste fragment

Verslaggever Henk Lodewijk wilde melding maken van een doelpunt, maar werd onderbroken door presentator Willem Vlieger, die wilde overschakelen naar een ander voetbalwedstrijd waarna live op de radio een scheldkanonnade volgde. Willem Vlieger van Loe Media pikte het niet dat hij door Lodewijk van Loco FM werd uitgescholden. En daarom stopte hij per direct als vrijwilliger.[RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten


Eén reactie

  1. Willem Vlieger kon nog beter beide lijnen tegelijk openzetten, zodat de twee verslaggevers zelf onderling kunnen afspreken welke wedstrijd het belangrijkste is. Als je een verslaggever op de radio onderbreekt, dan kan het zo zijn dat het gevolg daarvan is dat de verslaggever zich ondergewaardeerd voelt.