Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe middagshow 3FM: Geen headlines uit ochtendkrant, maar verhalen recht uit doelgroep

De nieuwe middagshow van 3FM met Barend van Deelen en co-host Nellie Benner belooft geen headlines uit de ochtendkranten te brengen, maar verhalen recht uit de doelgroep en het hele land. Onder de programmanaam ‘Barend en Benner’ gaat het kersverse duo de 3FM-luisteraar bedienen met een drivetime-show vol positieve energie, veel lekkere muziek, humor en aansprekende nieuwsverhalen.

Foto: Marie Wanders / NPO 3FM

De nieuwe middagshow is vanaf maandag 3 oktober elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 19 uur te horen. Eerder werd al bekend dat Van Deelen de middagshow gaat presenteren, maandag is ook bekend geworden dat Benner hem daarbij gaat ondersteunen.

Ik heb er altijd van gedroomd een middagshow te maken en dat ook niet in mijn eentje te doen”, aldus Van Deelen. “Na een paar gesprekken met Nellie wist ik het honderd procent zeker, met haar durf ik dit avontuur aan te gaan. Ze bruist van het enthousiasme, is creatief en voelt mij goed aan.

Benner staat te trappelen om aan haar nieuwe klus te beginnen: “Ontzettend gaaf dat ik samen met Barend dit avontuur mag aangaan op 3FM. Hoewel we heel verschillende achtergronden en karakters hebben, voelden we meteen een match. Juist die contrasten maken dat we een leuke vibe hebben samen, met goede discussies en veel lol. Ik kijk er heel erg naar uit.

De show gaat geproduceerd worden door Jelmer Gussinklo, voorheen producer en sidekick bij De 538 Ochtendshow, toen nog met Frank Dane. Daarmee kaapt het station weer een medewerker weg bij 538. Naast Van Deelen maken immers ook Mart Meijer, Ivo van Breukelen en Jaimy de Ruijter de overstap. Ook Chris Hartgers, hoofd vormgeving bij 538, vertrok eerder al naar 3FM. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Weer lekker oeverloos geklets? Zoals dat bij vele ” muziek “zenders ook gebeurt. Waarom niet gewoon muziek het zijn toch muziek zenders…!!

  2. Geweldig, lekker naar Spotify luisteren.
    Dacht dat 3FM een muziekzender was.
    Als ik informatie en geklets wil luister ik wel naar NPO 1.