Qmusic verrast miljoenste Q-member

Qmusic vierde vanmiddag de mijlpaal van 1.000.000 Q-members. Luisteraar Wessel werd verrast door deejay Domien Verschuuren. Hij krijgt een jaar lang toegang tot alle Q-evenementen waaronder, Q-hotel in de sneeuw, de Top 40 Awards, De Foute Party en alle Qube concerten.

Foto: Qmusic

In 2013 startte Qmusic met het registratiesysteem waarbij mensen via de website en de Qmusic-app een account kunnen aanmaken. De afgelopen jaren groeide het aantal Q-members constant en vandaag werd de miljoen aangetikt.

Wessel wint als miljoenste Q-member een jaar lang toegang tot alle Q-evenementen. Zo kan hij bijvoorbeeld begin 2023 mee op wintersport naar het Q-hotel in de sneeuw en ook ook naar verschillende optredens van artiesten. Maar of hij daar ook gebruik van wil maken is de vraag. [RadioWereld.NL]