Armin van Buuren over 538 Dance Department: “Het thuishonk voor Dance”

Armin van Buuren is vereerd dat hij de nieuwe vaste presentator van 538 Dance Department is. “Dat is toch wel het thuishonk voor Dance”, zo zegt hij in een interview met het ANP. Zaterdagavond (22 oktober) presenteert Van Buuren van het eerst dance Department live vanuit de Johan Cruijff ArenA.

Foto: Armin van Buuren/538

Groot respect heeft de DJ voor Wessel van Diepen en noemt hem zelfs zijn voorbeeld in een interview met 538. “Hij is de godfather van Dance Department en ik vind het een eer om zijn legacy voort te zetten.

Voor zijn eerste Dance Department is Van Buuren dan ook ‘best zenuwachtig’. Van 538 heeft hij carte blanche gekregen voor de invulling. Toch zal er niet heel veel veranderen. “De show moet een one stop show for dance worden. Relevant dancenieuws zal ook zeker langskomen, maar het gaat mij vooral om weinig gelul en veel goede muziek.

Daarnaast krijgt ook aanstormend talent uit eigen land meer aandacht in het programma. “Want er zijn er zoveel die dat écht verdienen.” [RadioWereld.NL]