Armin van Buuren presenteert eerste ​538 Dance Department live vanaf AMF

Armin van Buuren begint op zaterdag (22 oktober) als nieuwe presentator van 538 Dance Department, live vanaf AMF. Van 21.00 tot 00.00 uur trakteert de dj de 538 luisteraars op de grootste dancehits uit verschillende genres, terwijl verschillende dj’s uit de line-up een bezoek aan de studio brengen.

Radio 538 is de hele avond live te horen vanuit de Johan Cruijff ArenA tijdens het grootste jaarlijkse evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE). Na de live-uitzending van Armin gaat Dance Department door tot 04.00 uur met livesets van onder meer Tiësto, Afrojack en Nicky Romero. De gehele uitzending is op Radio 538 en op TV 538 te volgen.

Armin van Buuren: ”Ik ben een radiofan van het eerste uur. Al van kleins af aan luister ik naar de radio en misschien was ik wel een van de eerste vaste luisteraars van Radio 538. Daarom kan ik niet wachten om op zaterdag 22 oktober voor het eerst Dance Department te presenteren. De eerste editie is meteen live vanuit de ArenA en ik kan niet wachten om de luisteraars te laten horen wat we allemaal voor hen in petto hebben.

Foto: Armin van Buuren / 538

Nieuwe danceprogrammering van Radio 538
Radio 538 heeft de danceprogrammering op de vrijdag- en zaterdagavond onlangs flink uitgebreid. Diverse grote namen uit de Nederlandse dance-industrie zijn te horen op de zender. Naast Armin van Buuren zijn sinds september ook Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack toegevoegd aan het dj-team waar ook David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix en Tiësto al onderdeel van zijn.

AMF
Op zaterdag 22 oktober viert AMF samen met 40.000 danceliefhebbers haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff ArenA. De line-up bestaat uit Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF’s eigen II=I concept. Met dit jaar een exclusieve dj-set van Afrojack samen met Nicky Romero. [RadioWereld.NL]