Arrow Bluesbox 500 op Arrow Bluesbox Radio

Op Arrow Bluesbox Radio is van woensdag 26 tot zondag 30 oktober de tweede editie van de ‘Arrow Bluesbox Top’ lijst te horen. Maar dit jaar heeft Arrow Bluesbox Radio verdubbeld. Dit keer bevat is de lijst met veel Blues, Bluesrock, America en Country muziek geen 250, maar 500 nummers.

In de lijst, dagelijks te horen vanaf 10.00 uur, staan weer veel bekende namen zoals Johny Cash, BB King, Led Zeppelin, Calexico, Blackberry Smoke, Black Keys, Cuby & The Blizzards, Q65, CSN&Y, Carl Perkins, Livin’ Blues, Colter Wall, Rory Gallagher, Gary Moore, Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan en Lynyrd Skynyrd.

Ad Ossendrijver is erg blij met het resultaat van Arrow Bluesbox 500: “Dit format is nieuw voor Nederland, het is gewaagd, maar gelukkig begrijpen de echte muziekliefhebbers het want ook dit jaar is er weer een prachtige lijst ontstaan.

Arrow Bluesbox Radio, niet te verwarren met Arrow Classic Rock, is te beluisteren via internet en diverse lokale DAB+-netten. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten