Klimaatactivist lijmt zichzelf live in uitzending vast aan talkshowtafel Jinek (filmpje)

Een betoger van klimaatactiegroep Extinction Rebellion, Jelle de Graaf, is dinsdagavond tijdens de talkshow Jinek bij presentator Beau van Erven Dorens op tafel gaan zitten. Hij wilde daar iets vertellen over de recente acties van klimaatactivisten.

Still: Twitter

Ik zit hier vast in een liveprogramma en ik ga het hier hebben over het klimaat en de ecologische crisis“, zo begon de klimaatactivist zijn betoog nadat hij op de tafel ging zitten en zich vast lijmde.

Jullie hebben een plicht om eerlijk te berichten over de klimaat- en ecologische crisis. Een plicht die jullie niet nakomen. Het leven van ons allemaal staat op het spel.” [RadioWereld.NL]

En zo is de vastgelijmde klimaatactivist weggehaald.