Derde editie Arrow Bluesbox 500 start woensdag

Arrow Bluesbox Radio, niet te verwarren met Arrow Classic Rock, start komende woensdag (25 oktober) met de ‘Arrow Bluesbox 500’. Deze lijst met veel Blues en Bluesrock is tot en met zondag 29 oktober te horen. De derde editie, die 5 dagen duurt, wordt uitgezonden tussen 9.00 en 17.00 uur.

De lijst bevat volgens eigenaar Ad Ossendrijver een unieke mix van Johnny Cash naar BB King, van Led Zeppelin naar Chris Stapleton, van Blackberry Smoke naar The Black Keys, maar ook Calexico, Luke Combs, Chris Isaac, Carl Perkins, Lynyrd Skynyrd, Gary Moore, Joe Bonamassa en Stevie Ray Vaughan. Maar ook Nederlandse artiesten zoals Cuby & The Blizzards, Livin’ Blues, Q65 en Danny Vera.

Ad Ossendrijver is erg blij met het resultaat van de Arrow Bluesbox 500. “Dit format is nieuw voor Nederland, het is gewaagd, maar gelukkig begrijpen de echte muziekliefhebbers het want ook dit jaar is er weer een prachtige lijst ontstaan.

De lijst is samengesteld door Arrow Bluesbox Radio met hulp van luisteraars. Arrow Bluesbox Radio bestaat nu bijna 3 jaar en is te horen op DAB+ in de Randstad en de regio Eindhoven en online.

Arrow Classic Rock startte afgelopen maandag met de jaarlijkse Arrow Classic Rock 500. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten