Radio 10 organiseert eerste editie ‘Top 4000 in Concert’

De Top 4000, de grootste hitlijst aller tijden, wordt dit jaar op een speciale manier afgetrapt. Op vrijdag 24 november organiseert Radio 10 namelijk voor het eerst ‘Top 4000 In Concert‘ in De Vorstin aan de Koninginneweg in Hilversum met diverse Radio 10-deejays en live optredens.

Foto: Radio 10

Tijdens deze avond draaien niet alleen Radio 10-deejays Martijn Kolkman, Silvan Stoet en DJ Sven de grootste hits aller tijden onder leiding van Jeroen Nieuwenhuize. Ook Douwe Bob, Starman (The Dutch David Bowie tribute band) en Brucified (Bruce Springsteen tribute band) zingen op deze avond veel Top 4000-hits live op het podium.

De Top 4000 zelf start een dag later op Radio 10. De bekende lijst is dit jaar te horen vanaf zaterdag 25 november, eerder dus dan normaal. Voorgaande jaren begon de Top 4000 pas begin december. De ontknoping volgt op vrijdag 22 december op Radio 10. De Top 4000 wordt sinds 2005 elk jaar uitgezonden in december en is samengesteld door Radio 10 met hulp van de luisteraars. [RadioWereld.NL]