Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob van Someren terug op Radio 10 na fikse keelontsteking

Rob van Someren keert vrijdag (29 maart) na ruim een maand afwezigheid weer terug in de middag op Radio 10. De deejay kampte met een fikse keelontsteking die hij opliep tijdens zijn vakantie, maar heeft nu groen licht gekregen van zijn arts om weer aan de slag te gaan. 

Foto: video still Youtube

Van Someren vertrok vorige maand voor zijn vakantie naar Tenerife. Het werd echter niet echt de vakantie die hij ervan verwacht had. “Na de vierde dag werd ik ziek en op een geven moment kreeg ik een enorme keelontsteking”, vertelde een slecht verstaanbare Van Someren eerder deze maand op Radio 10. “M’n stem doet het gewoon niet.

Inmiddels gaat het weer een stuk beter met de deejay, want begin deze week meldde het team Van Somertijd op social media dat Van Someren mogelijk deze week groen licht krijgt van zijn arts om weer aan de slag te gaan. Inmiddels is het sein op groen gezet en gaat hij vrijdag weer aan de slag bij Radio 10.

De afgelopen weken namen Silvan Stoet en Rene Verkerk de presentatie van Somertijd voor hun rekening.[RadioWereld.NL]

3 reacties

  1. Fijn dat ‘ie beter is maar heb ‘m niet gemist. René Verkerk is veel aangenamer om te horen.

  2. Ik ben het volkomen eens met Rene Verstraten. Rene Verkerk is veel rustiger en valt niet iedereen in de rede of wil altijd gelijk hebben

  3. Ik heb het idee dat Rene Verkerk een soort joker rol vervult bij 10. Als er iemand ziek is zit hij er. Lijkt mij een ideaal personeelslid. Denk ook dat hij er slaapt zodat hij meteen kan bijspringen.