Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goede Vrijdag is ook dit jaar weer Foute Vrijdag op Qmusic

Deze vrijdag (29 maart) staat bekend als Goede Vrijdag. Maar net als voorgaande jaren doopt Qmusic deze dag om tot Foute Vrijdag. De hele dag zijn de lekkerste meezingers en guilty pleasures te horen op de landelijke zender.

Foto: Qmusic

Normaal gesproken is het Foute Uur op vrijdag om 10 en 18 uur te horen, maar nu is het feestje al om 6 uur begonnen. De hele dag door bepalen luisteraars van het station middels de app wat het volgende liedje wordt op de zender.

In elk programma geven de deejays van Qmusic tickets weg voor de Foute Party op vrijdag 28 juni. Donderdag heeft het station bekendgemaakt dat dit jaar het voormalige Telekids-duo Carlo & Irene een eenmalige comeback maken. Andere artiesten die dit jaar optreden zijn Jan Smit, Chipz, O-Zone, Mental Theo, Snollebollekes en Abba Fever.

De Foute Vrijdag duurt tot middernacht. Alleen tussen 14 en 18 uur wordt deze onderbroken voor de Top 40. [RadioWereld.NL]