Zoek
Sluit dit zoekvak.

José de Bruin tijdelijk in de middag op Radio Oost

José de Bruin is momenteel elke werkdag tussen 14 en 17 uur op Radio Oost te horen. Op de regionale zender voor Overijssel vervangt ze Marcel Spijkerman, die van z’n vakantie geniet.

Foto: video still stream

POAH! Wat is het fijn om weer achter de knoppen te zitten”, schrijft De Bruin op Instagram. “De aankomende weken mag ik doen wat ik het allerliefste doe op Radio Oost. Elke dag van 14 tot 17 in Goedemiddag Overijssel!”

De Bruin was het afgelopen jaar vaste nieuwslezer in de ochtend op Radio Rijnmond. Sinds kort is ze ook regelmatig als nieuwslezer op Qmusic te horen. Daarvoor woonde ze 10 jaar lang op Curaçao waar ze onder meer deejay en station manager was bij populaire stations als Dolfijn FM en Paradise FM. [RadioWereld.NL]

Eén reactie