TV-programma Media Inside terug met nieuw seizoen

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen keren terug op tv met hun uitgesproken blik op de media in ‘Media Inside’. In dit nieuwe seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma’s en podcasts live vanuit studio Desmet. Samen met uiteenlopende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen mediaweek door.

Foto: BnnVara

Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek ‘Briefje van Marcel’ en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een ode aan een bijzondere talkshowtafel. Knallen met die show. De vraag van dit nieuwe seizoen is: Komt Jan Slagter, baas van Omroep Max, ook nog langs?

Gasten die langskomen zijn onder andere Margje Fikse, Wouke van Scherrenburg, Bas Heijne, Nadia Moussaid, Sinan Can, Lauren Verster en Rob de Wijk

Groenteman en Van Roosmalen leerden elkaar zeventien jaar geleden kennen tijdens een interview. Een vriendschap ontstond en, na een korte carrière als uitbaters van een pannenkoekencaravan, gaan de twee nu voor de vierde keer samen een tv-programma maken. ‘Media Inside’ is vanaf zondag 9 oktober zes weken lang live te zien bij BnnVara om 21.50 uur op NPO 3. De laatste aflevering is 13 november. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten