Media Inside gaat verder onder een nieuwe naam

Het tv-programma ‘Media Inside’ krijgt na twee jaar een nieuwe naam. De talkshow van presentators Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zal het nieuwe seizoen de naam ‘Van Roosmalen & Groenteman’ krijgen. Dat vertelde Gijs Groenteman, de zoon van Hanneke Groenteman, in de Varagids.

Foto: Wessel de Groot/Talpa Network

Wat de reden van de naamsverandering wilde hij niet vertellen. Waarom hij het programma bij BnnVara nog wil presenteren is ook niet duidelijk. Hij zegt namelijk: “Ik heb nooit zin als ik ergens aan moet beginnen wat enigszins stressverwekkend is. Ik denk altijd: waar ben ik in godsnaam aan begonnen, waarom wil ik dit?

In de zomer mocht hij samen met Van Roosmalen een paar weken een tv-programma presenteren op SBS6 op het tijdstip van ‘Vandaag Inside’. Toch wilde ze niet verder na hun snuffelstage bij de commerciële zender. Volgens de presentator heeft dat niet met geld te maken. Bij BnnVara mogen ze namelijk een eigen tv-programma maken. Bij Talpa is dat niet mogelijk.

Van Roosmalen & Groenteman is vanaf maandag 18 september om 20.20 uur te zien op NPO 3. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *