Airen Mylene vaste nieuwslezer 538 Middag met Frank Dane

Airen Mylene Tjon-A-Tsien is sinds maandag vaste nieuwslezer tijdens de middagshow van Frank Dane op Radio 538. De afgelopen maanden waren er wisselende nieuwslezers te horen in de middag op het station. “Ik ben superblij dat ik erbij ben”, aldus Airen. 

Foto: video still stream

Frank Dane: “We hebben maanden lang op een houtje gebeten en wisten niet wat we moesten met dit programma en daar is de redding eindelijk. Airen welkom bij de middagshow.

Airen is geen onbekende bij 538. In 2020 verving ze al enige maanden nieuwslezer Jo van Egmond tijdens haar zwangerschapsverlof. Later was Airen nog enkele keren als invaller in zowel de middag als ochtend te horen.

“Invallen bij Coen en Sander was een feestje en radio heeft sindsdien mijn hart gestolen,” aldus Airen. “Ik heb onwijs veel zin om met Frank, Jelte en het team samen te werken.”

Naast radio is Airen ook bekend van televisie waar ze onder meer Shownieuws op SBS6 presenteert. Ze gaat haar tv-werk combineren met radio.

Door het toevoegen van Airen aan het team zijn op 538 op werkdagen tussen 6 en 19 uur weer elk uur eigen nieuwslezers te horen: Mart Grol in de ochtend, Jo tijdens de lunch en Airen in de middag. Op vrijdag verzorgt Mart het nieuws in de ochtend, Anne Rance vanaf 10 uur en Jo in de middag tijdens de Coen & Sander Show. [RadioWereld.NL]

Foto: Radio 538