Kai Merckx naast Mattie, Domien en Bram in Q-escape room

De radiomarathon rondom de Q-escape room komt binnenkort met een vierde editie bij Qmusic. Vanaf 15 december worden Mattie Valk, Domien Verschuuren en Bram Krikke weer voor onbepaalde tijd opgesloten. Ze mogen pas naar buiten als ze de muzikale code kraken en luisteraars kunnen ze daarbij helpen.

Foto: Qmusic

Kai Merckx, die vorig jaar afwezig was vanwege de geboorte van zijn zoontje Guus, maakt dit jaar zijn herintrede. Marieke Elsinga is dit keer afwezig vanwege de geboorte van haar zoontje Jip.

Hoe werkt het?
De deejays krijgen ieder een ultrakort fragment van een hit uit de rijke geschiedenis van de Top 40. De enige manier om uit de escape room te komen, is het raden van de juiste titel en artiest, de oplossing van de muzikale code. Op vaste momenten gedurende de dag mogen de deejays een gok wagen. Hebben ze hun hits allemaal goed? Dan mogen ze de Q-escape room verlaten. In de Q-escape room bevinden zich allerlei puzzels die ze dichter bij de oplossing brengen. Luisteraars kunnen hen daarbij helpen. Ook zijn er hints verspreid over het hele land. Elke dag tussen 06:00 uur en 20:00 uur wordt er live radio gemaakt vanuit de Q-escape room. De deejays eten en slapen er ook. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. De discjockeys van Qmusic mogen tijdens deze actie toch wel blijven eten en drinken? Het doet mij een beetje denken aan het Glazen Huis. Misschien wordt het straks wel net zo populair, als dat het Glazen Huis in het verleden was.

Reacties zijn gesloten.