Qmusic-deejay Mattie Valk leent auto van baas en krijgt 16 boetes

De baas van Qmusic-deejay Mattie Valk leende zijn elektrische auto tijdens zijn vakantie uit aan Mattie. Maar dat liep helemaal verkeerd af. Aan het einde van de twee weken vielen in totaal 16 bekeuringen op de deurmat. Dat vertelde zijn collega Wietze de Jager in de ochtendshow op Qmusic.

Qmusic-deejay Mattie Valk leent auto van baas en krijgt 16 boetes Wietze de Jager: “16 bekeuringen in twee weken tijd. Dat is meer dan 1 per dag”.

Maar volgens Mattie Valk zaten er ook enkele parkeerboetes bij:

“Het is heel vaak een stukje trajectcontrole geweest. Het was ook niet 60 kilometer te hard maar tien of twaalf.”

Mattie Valk vervolgt: “Ik ga mijzelf hier niet verdedigen want ik heb gewoon te hard gereden, maar als er ’s ochtends om 04.00 uur niemand op de weg rijdt, dan denk ik, dat kan wel even. Als je dan in een nieuwe auto rijdt dan wil je hem toch even op zijn staart trappen.”

Daarnaast kwam de deejay ook nog een keer te laat op zijn werk, omdat hij de auto niet had opgeladen. Ook werd de auto weggesleept wat de deejay 385 euro kostte.

Wietze de Jager meldt tot slot: “Dit krijgt natuurlijk nog een staartje want de auto staat op de naam van de baas. Alle boetes komen dus bij de baas binnen.” Als excuus meldt Mattie: “En dan zeggen ze dat elektrisch rijden voordeliger is. In dit geval dus niet”. [Radiowereld.NL]