De Sky Radio Kersttram rijdt weer in Amsterdam en Den Haag

Zanger Nielson opende donderdag de Sky Radio Kersttram in Amsterdam. Compleet in kerstsfeer stond de tram klaar bij het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, waar de zanger – samen met de Sky Radio kerstman – de traditionele kerstbel luidde en de tram officieel opende.

Foto: Sky Radio The Christmas Station

De tram rijdt tot en met 26 december in de hoofdstad. Maar daarnaast rijdt er dit jaar ook een Sky Radio Kersttram in Den Haag.

Nielson voorzag het geheel van een muzikaal randje door zijn nieuwste kerstnummer ‘Kerstcadeau’ te zingen. De Sky Radio Kersttram rijdt de hele maand december op verschillende trajecten in Amsterdam en Den Haag tot en met 26 december.

De Kersttram is deze tijd van het jaar niet weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld, dus die mogen openen was wel echt even een feestje“, aldus Nielson.

De Sky Radio Kersttram rijdt al ruim 25 jaar bijna elk jaar door Amsterdam. De laatste keer dat het niet doorging was in 2016. Reizigers worden door de tram geheel in kerstsferen van A naar B vervoerd om de kerstsfeer zo breeduit te verspreiden. De tram is ook dit jaar weer voorzien van een grote kerstmuts, duizenden lampjes, non-stop kersthits van The Christmas Station en rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk reizigers het kerstgevoel te kunnen bezorgen. [RadioWereld.NL]

Foto: Sky Radio The Christmas Station
Foto: Sky Radio The Christmas Station
Foto: Sky Radio The Christmas Station

 

Foto: Sky Radio The Christmas Station