Radio Oost start zaterdag met Toppers van Toen 750

Radio Oost start zaterdagmiddag (10 december) met de Toppers van Toen 750. Acht dagen lang zendt de regionale omroep voor Overijssel de 750 mooiste platen van de jaren ’60 tot en met ’90 uit. Eind november konden luisteraars een week lang stemmen voor deze lijst.

De Toppers van Toen 750 komt voort uit het programma Toppers van Toen, dat Oene Loonstra elk weekend op Radio Oost presenteert. Vorig jaar vierde dit programma zijn 25-jarig jubileum.

De lijst trapt zaterdag (10 december) om 13 uur af. In het weekend is de Toppers van Toen 750 vanaf 13 uur te horen, terwijl op werkdagen de lijst al om 6 uur begint en tot 18 uur doorloopt. De ontknoping is zaterdag 17 december kort voor 16 uur te horen.

Naast Loonstra presenteren ook Jan-Willem Kobes, Bert van Losser, Paula Keizer, Marcel Oosten en Paul Schabbink een deel van de Toppers van Toen 750. [RadioWereld.NL]