Twee weken lang ‘Het Basispakket’ op Radio Veronica

Radio Veronica staat van maandag 19 tot en met zaterdag 31 december in het teken van ‘Het Basispakket‘. Dit zijn volgens Radio Veronica de tracks ‘die je minstens één keer in je leven gehoord moet hebben’.

Vergeet de blikken ragout en kaasvlinders!“, aldus het radiostation. “Het Basispakket is het beste kerstpakket voor onder de boom. Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Twee weken lang komen onverwoestbare klassiekers voorbij, maar ook wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

Radio Veronica draait de tracks uit Het Basispakket op alfabetische volgorde. U2 mag dus al op 19 december komen opdraven met ‘Angel of Harlem‘, terwijl ‘Zombie‘ van The Cranberries pas op 31 december aan de beurt is. Luisteraars krijgen twee keer per uur een wildcard om ter plekke live in de uitzending de lijst aan te vullen.

Het Basispakket start op maandag 19 december om 06:00 uur in de ochtend en is vanaf dan elke dag te horen op Radio Veronica. Het Basispakket eindigt op 31 december om 21.00 uur. [RadioWereld.NL]