NPO Radio 1 zoekt luisteraars die meedenken

De nieuwszender NPO Radio 1 zoekt luisteraars van de zender die willen meedenken over de radioprogramma’s. Om deel te nemen aan het onderzoek moeten eerst een aantal vragen beantwoord worden om te kijken of deelnemers geschikt zijn. Zo hoopt de zender een zo diverse mogelijke mix van luisteraars te krijgen.

Meedoen aan het onderzoek houdt in dat je mee doet aan een luisteropdracht en een groepsinterview. NPO Radio 1 betaalt ook een vergoeding voor deelname. De interviews worden afgenomen door respondentenbureau Norstat. Aanmelden kan hier.

Onlangs gaf NPO Radio 1 zenderbaas Klaske Tameling al in een interview aan dat reacties van luisteraars veel interessante informatie oplevert. Aan de eerste punten, waaronder het minder herhalen van nieuws, wordt inmiddels al gewerkt. [RadioWereld.NL]