Bevestigd: Radio Director Coco Hermans stopt bij Radio 538

Radio Director Coco Hermans stopt bij Radio 538. Dat heeft Radio 538 bevestigd nadat RadioWereld.NL hier eerder op de dag al melding van maakte. Hermans stond sinds 1 november 2020 aan het roer bij de zender. Nu, 2,5 jaar later, stopt ze alweer bij de radiozender.

Foto: 538

Coco heeft besloten Radio 538 te verlaten. De werkzaamheden van Coco worden ondergebracht binnen het huidige programmateam van Radio 538“, zo bevestigd een woordvoerder. Waarom ze vertrekt en wat ze nu gaat doen is niet bekendgemaakt.

Hermans nam in 2020 bij Radio 538 het stokje over van Menno de Boer, die momenteel aan het roer staat van 3FM. Ze kwam in een roerige tijd, waar het marktaandeel van 538 stevig onder druk stond door het vertrek van Edwin Evers een jaar eerder en het veranderende luistergedrag door corona. Hermans wist het tij niet te keren. Sinds vorig jaar lijkt Talpa Network’s creatief directeur radio Dave Minneboo alle belangrijke beslissingen te nemen bij 538.

Voor ze naar Radio 538 kwam was Hermans, de partner van NPO Radio 2 deejay Frank van ’t Hof, nog Content Manager bij NPO Radio 2. [RadioWereld.NL]