Vader en zoon Pasveer eenmalig samen te horen op de radio

Voetballer Daley Blind, presentator Rick Brandsteder en deejay Ivo Pasveer hebben allemaal iets gemeen. Ze zijn in de voetsporen van hun vader getreden. Ter gelegenheid van Vaderdag zijn vader en zoon Pasveer vrijdagmiddag eenmalig samen op de radio te horen.

Foto: Ivo Pasveer

Vader Edwin Pasveer maakt al ruim 30 jaar radioprogramma’s bij regionale radiozender Radio Noord in Groningen, waarvan vele jaren de ochtendshow ‘Edwin op Noord’.

Zoon Ivo Pasveer dacht, wat mijn vader kan wil ik ook. Ivo maakt al vanaf 2009 radio en sinds 2017 bij radiozender RADIONL. Toch hebben Ivo en Edwin nog nooit samen een programma gemaakt.

Daar gaat verandering in komen. Omdat het zondag Vaderdag is, is vader Pasveer vrijdagmiddag (16 juni) om 16.00 eenmalig een uur te gast in het radioprogramma van zijn zoon op RADIONL. En zoon Ivo komt ‘s ochtends ook voorbij in het programma van zijn vader op Radio Noord. [RadioWereld.NL]