Week van de jaren ’70 vanaf zaterdag op Radio Noord

Radio Noord gaat vanaf zaterdag (22 oktober) terug naar de jaren ’70. Een week lang draait de publieke regionale zender voor Groningen muziek uit dit decennium en wordt er teruggeblikt op belangrijke gebeurtenissen en rages . De week wordt afgesloten met de Top 70 van de Jaren 70.

Image: RTV Noord

Nadat Radio Noord in april een week lang terugging naar de 80’s, is het nu tijd voor het decennium van disco en punk, maar ook van zitkuilen, wijde pijpen en de opkomst van fondue, oftewel de 70’s.

Naast de muziek, gebeurtenissen en rages uit de jaren ’70, is Radio Noord ook op zoek naar Groningers die partner in dit decennium hebben leren kennen of getrouwd zijn. In elk radioprogramma worden ook mooie prijzen weggegeven. Een grote hit in die tijd was het memory-spel. Er is een speciale RTV Noord-Jaren ’70 versie gemaakt die Radio Noord de hele week weggeeft.

Op vrijdag 28 oktober sluit Radio Noord de speciale week af met een Top 70 van de jaren ’70. Muzikale tips zijn welkom bij de zender via telefoon of app. [RadioWereld.NL]