Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bert Haandrikman wordt weer tv-presentator

Bert Haandrikman presenteert elke werkdag zijn ochtendshow op NPO Radio 5. Maar van 5 tot en met 18 augustus is hij ook om 17.25 uur live te zien op NPO 1. Daar doet hij namens Omroep Max voor het tweede jaar verslag van het SKS Kampioenschap Skûtsjesilen.

Foto: video still Youtube

Op de Friese meren doet Haandrikman dagelijks verslag van de gebeurtenissen en spreekt met bekende en minder bekende Nederlanders in het ‘Max Skûtsje Journaal’.

Veertien schippers strijden daar tijdens het SKS Kampioenschap Skûtsjesilen om het zilveren skûtsje dat op vrijdag 18 augustus aan de finish bij Sneek wordt uitgereikt. In het Skûtsje Journaal doet hij verslag met uitgebreide samenvattingen van de elf wedstrijden en sfeerimpressies van de startlocaties.

Haandrikman gaat langs op de locaties waar de wedstrijden plaatsvinden en op de wal ontvangt hij deskundigen en BN’ers die een passie hebben voor het SKS Kampioenschap Skûtsjesilen, Friesland, zeilen en/of het water.[RadioWereld.NL]