Zoek
Sluit dit zoekvak.

NPO 3FM vraagt luisteraars hulp bij social media

De jongerenzender van de NPO zoekt luisteraars die willen meedenken over de online kanalen van NPO 3FM. Daarom organiseert de radiozender een pizza-avond op woensdag 2 augustus voor luisteraars om bij de 3FM-studio te praten over 3FM op social media.

Foto: NPO 3FM/Ben Houdijk

De radiozender is actief op Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube. NPO 3FM: “We zijn ontzettend benieuwd wat jij als luisteraar en/of volger vindt van de posts en video’s die we daar maken. Wat wil je meer zien? Wat wil je juist minder zien? Welke thema’s vind jij interessant? We gaan het er allemaal over hebben.

Tijdens de avond op het Mediapark in Hilversum krijgt iedereen ook nog een rondleiding door de studio van 3FM. Aanmelden kan op NPO 3FM. [RadioWereld.NL]