Slam viert zaterdag 200e uitzending Wkndmx

Op radiozender Slam wordt zaterdag (29 juli) de 200e Slam Wkndmx uitgezonden. Dat vieren Daniël Lippens en Martin Pieters met een extra lange uitzending, die al om 13 uur begint.

De Wkndmx is sinds juli 2019 elke zaterdagavond tussen 18 en 20 uur te horen op Slam. Aanvankelijk heette het programma gewoon Weekendmix, maar eind 2020 besloot Slam alle klinkers uit de naam te schrappen.

Het programma brengt de grootste en meest dansbare hits van dit moment in een energieke mix van Pieters. “Het tempo blijft hoog in de snelste hitmix van Nederland. Precies wat je wilt horen tijdens het opwarm-moment voor de zaterdagavond!”, aldus de radiozender. Sinds januari 2021 wordt de Wkndmx gepresenteerd door Lippens.

Zaterdag is vanaf 13 uur een ‘best off’ te horen, waarna vanaf 18 uur een nieuwe mix te horen is. [RadioWereld.NL]

2 reacties