Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Julie van den Steen tijdelijk terug op MNM

Julie van den Steen keert dit najaar tijdelijk terug op de Vlaamse publieke radiozender MNM. Vanaf september presenteert ze drie maanden lang een programma op vrijdagmiddag. Door haar tijdelijke invalklus keert Van de Steen na ruim vier jaar weer terug bij de hitzender.

Foto: video still

Van den Steen debuteerde in augustus 2014 als sidekick van Peter van de Veire in de ochtend. Ook presenteerde ze regelmatig zelf programma’s, onder meer tijdens het jaarlijkse Marathonradio. In juni 2019 vertrok Van den Steen bij MNM om bij de televisie aan de slag te gaan.

De afgelopen jaren presenteerde Van den Steen diverse programma’s bij VTM. Ook is ze jurylid bij de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’. De afgelopen jaren keerde ze meerdere keren terug op de radio, maar dan als invaller bij Qmusic.

In september keert ze tijdelijk terug op MNM, iets waar Van den Steen erg naar uitkijkt. “Heeeeeel blij om even terug te keren naar de MNM-familie dit najaar. Vanaf 1 september hoor je me elke vrijdag van 16u tot 19u op de radiooooo”, zo schrijft ze op Instagram.

Tegenover Het Laatste Nieuws verklaart Van den Steen dat haar invalbeurt bij MNM geen definitieve terugkeer bij de VRT betekent. “Ik voel me nog steeds heel goed bij VTM.” Maar radio maken vindt ze ontzettend leuk om te doen. “Radio blijft voor mij ook het medium dat het meest tot de verbeelding spreekt. De bazen bij VTM weten hoe groot mijn liefde voor radio is.” [RadioWereld.NL]