WK voetbal live bij NOS op NPO Radio 1 en op tv via NPO 1

Het WK vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw-Zeeland is donderdagmorgen gestart en duurt precies een maand tot en met zondag 20 augustus. De NOS doet via NPO Radio 1, NPO 1 en online verslag van het wereldkampioenschap en volgt het Nederlands vrouwenelftal op de voet.

Live wedstrijden
De NOS zendt iedere WK-dag een wedstrijd live uit, te zien op NPO 1 en online. Gert van ‘t Hof en Suse van Kleef presenteren de WK-uitzendingen. Vaste analist is Leonne Stentler, bij wedstrijden van Oranje schuift ook Mandy van den Berg aan.

NPO Radio 1
Op NPO Radio 1 is er integraal verslag van de wedstrijden van het Nederlands elftal. De presentatie is in handen van Suse van Kleef. Analisten zijn onder meer Mary Kok-Willemsen en Dyanne Bito. Verslaggever Eline de Zeeuw is ter plekke voor de interviews met de hoofdrolspeelsters.

Samenvattingen
Van de overige WK-wedstrijden zijn er samenvattingen te zien, onder andere in Studio Sportzomer. Dat is iedere werkdag vanaf 18.45 uur te zien op NPO 1. [RadioWereld.NL]