Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Documentaire over Max Verstappen bij PowNed

De NPO gaat op 24 en 25 augustus twee documentaires uitzenden over F1-wereldkampioen Max Verstappen. De docu’s zijn te zien via Omroep PowNed. Het gaat om de documentaire ‘Verstappen – Lion Unleashed‘ op NPO 1. En vanaf 18 september ook de drieluik ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion‘ op NPO 3.

Still Ziggo

Verstappen – Lion Unleashed
In Verstappen – Lion Unleashed blikt de Nederlandse ster samen met zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het Formula 1 seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd. In Verstappen – Lion Unleashed x2 kijken Max, zijn vader Jos, zijn manager Raymond Vermeulen en David Coulthard terug op het recordbrekende seizoen 2022, waarin Max zijn tweede wereldkampioenschap behaalde.

Max Verstappen: Anatomy of a Champion
Max Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. De verwachtingen waren altijd hoog gespannen. Zijn jeugd kende zowel opoffering als onvoorwaardelijke liefde en heeft hem gemaakt tot de kampioen die hij nu is. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen van het leven van Max Verstappen. De camera is bij zijn reizen, fotoshoots, voorbereidende gesprekken en uiteraard de wedstrijden. Ook reflecteren Max en zijn familie over zijn opvoeding; het fundament voor zijn succes.

Verstappen – Lion Unleashed wordt donderdag 24 en vrijdag 25 augustus om 17:20 uur uitgezonden op NPO 1. De 3-delige serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion wordt vanaf maandag 18 september wekelijks om 21:12 uur uitgezonden op NPO 3. Beide titels zijn straks tevens te streamen op NPO Start. [RadioWereld.NL]