Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lost Frequencies blijft bij Qmusic, Joost Swinkels neemt Worldwide Club 20 over

Felix De Laet, beter bekend als de Lost Frequencies verlengt zijn contract met Qmusic. De Belgische dj en producer blijft te horen zijn eigen programma ‘Lost Radio’, elke zaterdagnacht tussen 01.00 en 02.00 uur.  Daarnaast neemt Joost Swinkels de ‘Worldwide Club 20’ over van Domien Verschuren.

Foto: Qmusic

De 29-jarige Belgische Felix De Laet groeide de afgelopen jaren uit van muziekproducer tot een internationale dj. Hij brak door met het nummer ‘Are You With Me’. De hoogste noteringen zijn voor ‘Reality’, ‘Love To Go’, ‘Rise’ en ‘Where Are You Now’, die allemaal in de top 10 belandden.

Joost Swinkels presenteert Worldwide Club 20
Na een jaar de ‘Worldwide Club 20’ te hebben gepresenteerd, geeft Domien Verschuuren eind oktober het stokje over aan Joost Swinkels. De ‘Worldwide Club 20’ is iedere zaterdag tussen 22.00 uur en 00.00 uur te horen op Qmusic. In deze hitlijst zet Joost de twintig grootste internationale dancetracks op een rij, in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40.

Eerder maakte Qmusic al bekend dat ook het contract met Kris Kross Amsterdam verlengd is. [RadioWereld.NL]

Programmering zaterdagavond:
21.00-22.00 Kris Kross Amsterdam
22.00-00.00 Worldwide Club 20 – Joost Swinkels
00.00-01.00 Maximum Weekend Mix – Tom van der Weerd
01.00-02.00 Lost Radio – Felix de Laet
02.00-03.00 Tomorrowland One World Radio – Menno Barreveld