Susan raadt met Het Geluid en wint 64.500 euro

Het Geluid van Qmusic is maandagmiddag geraden door de 32-jarige Susan uit Hoorn. Zij wist aan Wim van Helden te vertellen dat het ging om het vloeistofbuisje van een coronatest in de kartonnen houder duwen. Dit goede antwoord van Susan wordt beloond met een bedrag van 64.500 euro.

Foto: Qmusic

Ik sta de trillen op mijn benen“, reageert Susan vol ongeloof nadat Wim haar vertelt dat het antwoord goed is. “Toen ik bij het horen van de vierde hint doorhad dat het gerelateerd was aan corona, viel het kwartje.

Na de vierde hint wist Susan het zeker. Een aantal audiofragmenten van liedjes uit de coronaperiode, zoals ‘Soldier On’ van Di-Rect en ’17 Miljoen Mensen’ van Davina Michelle en Snelle.

Foto: Qmusic

Het heeft meer dan 10 weken, 620 foute antwoorden en 4 hints geduurd voordat het winnende geluid maandag is geraden. Dit is het op één na hoogste bedrag in de geschiedenis van Het Geluid. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van 100.000 euro met het geluid van ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.’ [RadioWereld.NL]