Tom en Joe nemen afscheid van Qmusic (audio)

Qmusic heeft donderdag afscheid genomen van Tom de Graaf en Joe Stam. Ze verlaten de ochtendshow van Qmusic waar ze elke werkdag bij Mattie & Marieke te horen waten. Ze maken namelijk de overstap naar NPO 3FM waar ze een eigen programma krijgen.

Foto: 3FM / Annemieke van der Togt

Tom en Joe, bekend als Tom van de Intercom en Joe Stagiair van de show, zijn vanaf maandag 1 januari 2024 weer terug op de radio. Dan zijn ze elke werkdag tussen 09:00 en 10:00 uur te horen op de publieke zender NPO 3FM.

Voor Tom en Joe viel het afscheid best zwaar in de ochtendshow op Qmusic. Ze kregen van Mattie & Marieke een liedje aangeboden wat ze zelf hadden ingezonden.

Het afscheid is hieronder terug te luisteren.

Tom: “Ontzettend bedankt iedereen. Die vijf jaar zijn echt voorbij gevlogen. Ik doe het woord, want als Joe nu gaat praten, krijgen we een Twan van Peperstraten momentje. Super bedankt allemaal.

Joe vult op Instagram aan: “Dankbaar, trots en ook echt een beetje verdrietig, want wat waren dit fantastische jaren. Dit team, deze vriendengroep ga ik heel erg missen. Want wat weinig mensen weten: Ik heb in één ochtend vaak al meer gelachen dan een gemiddeld persoon op een hele dag.” [RadioWereld.NL]

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Eén reactie

  1. Geweldige Boys 💙💙 Hartwerkende Jongens. Heel veel succes. Jullie komen er wel 🍀🍀