Avro-presentator en journalist Karel van de Graaf overleden

Presentator en journalist Karel van de Graaf is op 72-jarige leeftijd overleden. De voormalig radio- en televisiepresentator was jarenlang te horen en te zien bij de Avro. Karel leed aan de ziekte van Alzheimer.

Foto: Still YouTube

Op de radio was Karel onder meer te horen bij de programma’s ‘Met het Oog op Morgen’ en ‘Nachtdienst’.

Het grote publiek kent Karel door zijn eigen talkshow Karel, actualiteitenprogramma’s Televizier, TweeVandaag en later EenVandaag, het wekelijkse gesprek met de minister-president en van Wie is de Mol?.

Door zijn manier van interviewen werd hij zeer gewaardeerd door gesprekspartners en collega’s en was hij populair bij kijker en luisteraar. Hij was een journalist en radio en tv-maker in hart en nieren. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros)

Gerelateerde berichten