Martijn La Grouw van 100% NL naar Radio 538

Martijn La Grouw vertrekt na ruim een maand alweer bij 100% NL om aan de slag te gaan bij Radio 538. Vanaf januari is de deejay te horen bij zijn nieuwe werkgever. Welke uren hij gaat presenteren wordt later bekendgemaakt.

Foto: Radio 538

Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur”, aldus La Grouw. “Het was vroeger al mijn droom om bij Radio 538 te werken en vind het heel vet dat dit eindelijk gaat gebeuren. Ik ga aan de slag met een topteam bij een fantastisch radiostation en kijk er ontzettend naar uit!

Dave Minneboo, Creative Director: ‘’We zijn heel blij met de komst van Martijn naar Radio 538. Hij is een sterke dj en al jaren een vertrouwde stem op de radio. Om in voetbaltermen te spreken, hij is een ervaren speler die op alle posities inzetbaar is en een welkome toevoeging aan ons team!

La Grouw is sinds eind oktober elke werkdag tussen 10 en 13 uur op 100% NL te horen. Daarvoor presenteerde hij drie jaar lang de ochtendshow op zusterstation Slam. Zowel bij 100% NL als Slam werkte la Grouw meerdere keren. Wie de uren van hem op 100% NL gaat overnemen, is nog niet bekend. Volgende week is hij voor het laatst te horen op 100% NL. [RadioWereld.NL]