Evelien de Bruijn stopt tijdelijk in de ochtend op Radio 10

Evelien de Bruijn legt tijdelijk haar werkzaamheden in de ochtend van Radio 10 neer. Ze neemt een sabbatical van een half jaar. Komende vrijdag is ze voorlopig voor het laatst te horen naast Gerard Ekdom.

Foto: William Rutten / Radio 10

Ik piep er even tussenuit”, zo vertelde De Bruijn maandagochtend. “Ik heb een sabbatical opgenomen. Ik heb al heel lang het verlangen om een keer een half jaar niet te werken. Alleen ging ik dat alsmaar voor me uitschuiven. Want het is zo gezellig in de ochtend.

Nu heeft ze besloten dat het eindelijk tijd is voor de geplande pauze. “Even lekker sociale leven een beetje opkrikken. En ik ga gewoon een poosje wat voor mezelf doen.

De Bruijn is sinds 2019 in de ochtend te horen op Radio 10. Eerst als nieuwslezer, maar sinds begin vorig jaar als sidekick bij ‘Ekdom in de Morgen’. De Bruijn blijft wel te horen op Radio M Utrecht. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 10 (@radio10nl)