Henk Blok is de nieuwe vaste nieuwslezer bij ‘Ekdom in de Morgen’

Uitbreiding bij de ochtendshow van Radio 10. Henk Blok gaat het programma versterken als vaste nieuwslezer naast Gerard Ekdom en Evelien de Bruijn. Door zijn komst kan Evelien zich volledig gaan focussen op haar rol als co-host.

Foto: Talpa Network / William Rutten

Henk is een goede bekende voor veel radioluisteraars. Hij verzorgde jarenlang het nieuws bij ‘Evers Staat Op’ op Radio 538 en tot voor kort was hij in de middag te horen bij Radio Veronica.

Onlangs was Henk al als invaller op Radio 10 te horen en vanaf woensdag (9 februari) is hij iedere werkdag van 06 tot 10 uur te horen bij ‘Ekdom in de Morgen’ op 10.

Gerard Ekdom: “Henk is ‘the Master of the News’, heeft een zeer vertrouwd geluid en ik ben dan ook super blij met zijn komst in het team. We zijn als een blok voor hem gevallen.”

Foto: video still stream

Evelien de Bruijn: “Met de komst van ‘Koning Nieuws’ zijn we compleet! Zo kan ik mijn creatieve en soms wat maffe brein volledig loslaten op het programma en de verbindende factor zijn tussen nieuws, Gerards liefde voor muziek en een hoop gekkigheid.”

Henk Blok: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Gerard en Evelien het nieuws van de dag door te nemen op Radio 10. Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn in de ochtend. Ik heb er zin in!” [RadioWeredl.NL]

Gerelateerde berichten