Nieuw radioprogramma voor de regenboogcommunity op Radio4All

Radio4All start dinsdag (7 november) om 22.00 uur met ‘Out Loud‘. Dit wordt een wekelijkse radioshow voor de regenboogcommunity. ‘Out Loud‘ zorgt volgens presentator Henri Haan niet alleen voor vermaak, maar wil ook belangrijke kwesties aan snijden en een breed publiek bewust te maken van de uitdagingen en successen van de lhbtqia+ gemeenschap.

Foto: Jan Kruize

Het programma viert volgens Haan “diversiteit, acceptatie en exclusiviteit voor iedereen, maar komt ook met spraakmakende items en nieuwsupdates…. Het programma wil fungeren als een krachtige stem voor de gemeenschap en biedt een platform voor openhartige gesprekken en het delen van unieke verhalen.”

Henri Haan, die ook in het weekend op Simone FM te horen is: “Ik stuurde Giel een DM via Insta en hij vroeg me na te denken over een concept. Dat heb ik gedaan en kwam met een programmavoorstel voor de regenboogcommunity. Daar kreeg ik groen licht voor. Nu staat er al een heel team en we hopen met deze show bruggen te slaan en vooroordelen weg te nemen. Het wordt een show waarin we je wekelijks bijpraten over wat er speelt en leeft in de regenbooggemeenschap.

Radiomaker en zenderbaas Giel Beelen vertelt: “Radio4All is onze speeltuin, en vanaf januari zal het nieuwe radiostation een veilige haven zijn voor iedereen. Ik ben trots op dit programma. En dit is pas het begin!

Foto: video still

Prem Radhakishun
Prem Radhakishun was woensdagmorgen het eerste officiële radioprogramma op Radio4All. Hij presenteerde het samen met Katja Zwart, die binnenkort een songfestivalprogramma mag presenteren op de nieuwe zender. Omdat de studio van Radio4All nog niet af is, kwam de eerste uitzending vanuit het centrum van Haarlem, waar een podcaststudio was afgehuurd. De kwaliteit van het eerste programma liet te wensen over door de vele technische problemen. Voor het radiostation is het te hopen dat deze snel worden opgelost.

Premtime is een dagelijks programma wat tussen 9 en 12 uur wordt uitgezonden. Radhakishun was tot eind 2022 in de nacht op NPO Radio 1 te horen. De zenderleiding besloot toen de stekker uit zijn programma te trekken. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Ongelooflijk dat daar een podium voor word gecreëerd, maar de tijd zal leren dat daar geen ruimte voor is!